Deze bewoners zijn genomineerd na de vijfde stemmingsronde van de finale

Deze bewoners zijn genomineerd na de vijfde stemmingsronde van de finale

Enthousiast verzamelen de bewoners zich bij de vijver. Er staan tien borden klaar met het gezicht van iedere inwoner erop. Gerrit staat dit keer voor de groep. Ja, daar zijn we dan weer begint hij en hij legt de vijfde nominatieronde uit. Vervolgens geeft hij de stift aan Hiske die als eerste mag beginnen.

Ik wil tegen twee mensen wat zeggen zegt Hiske. Ze begint bij Alexandra en legt uit dat ze vindt dat ze haar keuzes niet helemaal zelf lijkt te maken. Ook moet ze meer bewust zijn met haar keuzes die ze maakt. Vervolgens vertelt ze iets over Mylène. Zo gunt ze het om Mylène naar huis te laten gaan en ze geeft al haar stemmen aan Mylène. Franny is daarna aan de beurt. Ze houdt het kort en krachtig en geeft drie stemmen aan Shelley. Daarna mag Mylène stemmen. Zij geeft drie stemmen aan Shelley omdat ze vindt dat Shelley de laatste tijd niet veel heeft gedaan. Als Jordie was gebleven, had hij zijn tijd beter benut, dan Shelley vindt ze.

Dan mag Shelley stemmen. Zij verdeelt haar stemmen over Merel, Franny en Jessie en ze geeft de stift aan Alexandra door. We zijn allemaal winnaars hier, maar sommige denken een potentiële winnaar te zijn voegt ze eraan toe ze en kijkt Jessie aan. Ik wil ook winnen. Ik wil mijn moeder meenemen naar Amerika zegt ze en ze geeft met een verrassing drie stemmen op Jessie. Mariska staat vervolgens voor de groep. Ze geeft een mooie speech over Mylène en vertelt daarin dat Mylène de laatste tijd veel heeft gedaan en bereikt in Utopia en ze gunt het haar om naar huis te gaan. Ze geeft haar drie stemmen op Mylène. Merel is daarna aan de beurt. Ze vertelt aan Shelley dat ze niet ziet dat ze veranderd is en vindt dat ze weinig heeft gedaan. Zonder twijfel geeft ze drie stemmen op Shelley. Brandon lijkt niet helemaal te weten op wie hij gaat stemmen en besluit om zijn stemmen te verdelen over Mylène en Shelley. Zo geeft hij bij Shelley aan dat hij haar een kans heeft gegeven de vorige keer om haar in Utopia te laten blijven en hij hoopt dat ze het beter gaat benutten. Alsjeblieft ga knallen voegt hij eraan toe. Vervolgens geeft hij één stem op Shelley en twee op Mylène. Gerrit houdt zijn speech met de stemmingen kort en loopt zonder twijfel naar het bord van Alexandra en hij geeft haar drie stemmen. Tot slot is Jessie aan de beurt. Hij legt Shelley uit dat hij vindt dat ze weinig doet voor haar droom en dat hij nog steeds niet ziet dat ze veranderd is. De laatste stemmen worden alle drie aan Shelley gegeven. Gerrit telt de stemmen op. Het komt neer dat Mylène en Shelley in de gevarenzone zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 306    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *