Merel confronteert Gerrit nadat ze van hem stemmen heeft gehad

Merel confronteert Gerrit nadat ze van hem stemmen heeft gehad

Wat speelt ze nou weer de f*cking zielige kaart, ik wil mijn moeder mee naar Amerika nemen. Heb ik geen ouders? zegt Jessie boos na de stemming van vandaag tegen Merel over Alexandra. Merel denkt hier hetzelfde over en het koppel praat na over de stemmingen en Gerrit luistert mee. Vervolgens loopt Jessie weg en Merel spreekt Gerrit aan over de stemmingen. Merel lijkt geïrriteerd door Gerrit zijn keuzes tijdens de stemmingsronde. Als we nu in een verdomme finale zitten, waar alles draait om vertrouwen met je twee beste vrienden. Dat we hebben afgesproken Ger en belooft dat we te allen tijde achter elkaar zouden staan. En elke keer als jij je loyaliteit moet gaan bewijzen tegenover ons of wij andersom zijn we er verdomme altijd voor jou zegt ze geïrriteerd. Gerrit onderbreekt haar en geeft aan dat ze deze verwording samen met Jessie heeft besproken. Nee, dit zijn mijn eigen woorden antwoordt Merel kort af. Je hebt ons nu keihard genaaid toch voegt Merel eraan toe. Dit is f*cking bullshit benadrukt Gerrit en hij vraagt waarom hij hen genaaid heeft. Volgens Merel zegt Gerrit niet gelijk eerlijk op wie hij gaat stemmen. Slappe zak zegt Merel woest, wanneer ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *