Je kunt deze eliminatieronde mee beslissen wie er langer in Utopia 2 mag blijven, lees hier hoe!

Je kunt deze eliminatieronde mee beslissen wie er langer in Utopia 2 mag blijven, lees hier hoe!

Na vier eliminatierondes is Utopia 2 uitgedund tot tien bewoners. Vier bewoners zijn al door de poort gelopen en hebben hun leven thuis weer opgepakt. Vandaag werd er door de bewoners opnieuw genomineerd. Deze week zijn Mylène en Shelley genomineerd.

Tijdens deze vijfde eliminatieronde mag jij, als trouwe Utopia fan meebeslissen over wie het verdient om langer in Utopia 2 te blijven. Maar liefst twee positieve stemmen worden namens de paspoorthouders uitgedeeld aan één bewoner. Jij, als premium paspoorthouder (betaald lidmaatschap) beslist dus mee welke genomineerde bewoner mag blijven en wie er per direct zijn kist moet pakken. Breng je stem uit door in de poll te klikken op jouw favoriete bewoners die je een langer verblijf in Utopia 2 gunt. Je mag éénmalig een positieve stem geven. De bewoners die de meeste positieve stemmen heeft ontvangen, krijgt morgen tijdens de eliminatieronde twee positieve stemmen toebedeeld. Je stemt dus op de bewoner die jij langer in Utopia 2 wil houden!

Breng hier je stem uit

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *