Jessie is woest op Alexandra, hij vindt dat hij de drie stemmen niet verdient heeft

Jessie is woest op Alexandra, hij vindt dat hij de drie stemmen niet verdient heeft

Jessie besluit om met Alexandra na te praten over de stemmingen van vandaag. Eerder vertelde hij boos tegen Merel over Alexandra haar stemmen op hem. Hij loopt naar de silo en hij gaat tegenover Alexandra zitten en stelt haar een directe vraag. Waarom moet je de zielige kaart spelen? Hoezo zielige kaart vraagt Alexandra en ze legt uit dat als ze de finale wint, ze heel graag met haar moeder naar Amerika wil gaan. Mijn moeder heeft alles voor mij gedaan. Mag ik ook een keertje mijn moeder in het zonnetje zetten voegt ze eraan toe.

Alexandra vindt het jammer dat Jessie het persoonlijk opvat. Maar drie stemmen vraagt Jessie verward. Alexandra lijkt nog steeds achter haar keuze te staan. Maar vind jij dat van iedereen die hier is, dat ik al die f*cking stemmen verdien!? gaat Jessie woest verder. Verdien ik deze drie stemmen? herhaalt Jessie. Alexandra antwoordt dat het niet erom gaat of iemand zijn stemmen verdient. Het gaat er gewoon om, ik geef jou drie stemmen omdat ik toch weet dat jij toch niet op de bank komt legt ze uit. Vervolgens ontstaat er een discussie. Jessie is woest en zegt hardop dat hij geen slappe argumenten gebruikt. Ik heb die drie stemmen van jou niet verdient. Je gaat er maar even over nadenken wat je hebt gedaan zegt Jessie boos. Ja, sorry antwoordt Alexandra nonchalant. En laat het de laatste keer zijn dat je zo f*cking rare sprong maakt zegt Jessie benadrukkend. Alexandra wordt nu ook woest nadat Jessie dit zei en ze geeft boos aan waarom de andere bewoners hun stemmen wel verdienen. Mylène wil naar huis en Shelley verdient het antwoordt Jessie. Ik verdien het helemaal niet! Gek! reageert Shelley erop. Vinden jullie dat Jessie de drie stemmen heeft verdient?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 08:48

    Jessie had in mijn ogen veel meer stemmen verdient, nu ook weer hoe hij Alexandra eigenlijk bedreigt met te zeggen “laat het de laatste keer zijn” nog net geen “of anders” er achter aan. Die man spoort echt niet. Van mij mag hij per direct Utopia verlaten met die oranje poederdoos erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *