Franny heeft haar twijfels over Gerrit en gaat het gesprek met hem erover aan

Franny heeft haar twijfels over Gerrit en gaat het gesprek met hem erover aan

Franny heeft de laatste tijd haar twijfels over Gerrit. Het begon vanaf het moment dat Gerrit ervoor wilde zorgen dat Shelley in Utopia 2 blijft. Hij deed zijn best haar te houden toen zij bij de vorige nominatieronde in de gevarenzone zat. Ook het gerucht dat Mylène aan zijn been aaide, zit Franny niet lekker. De twijfels van Franny heeft Gerrit ook door en hij besluit om met haar een gesprek hierover te voeren. De twee lopen samen naar haar kamer en Gerrit begint het gesprek. De laatste tijd ging het allemaal niet zo heel erg lekker, ook niet met mij en tussen ons ook niet. Is daar verder nog wat over gezegd? vraagt Gerrit. Franny denkt na en geeft aan dat ze ziet dat hij de laatste tijd veel aandacht zoekt bij Shelley en Mylène en zij zich daar niet zo fijn bij voelt. Heb je het er met Merel over gehad? vraagt Gerrit. Ja antwoordt Franny. Gerrit wil weten wat Merel hierover heeft gezegd en Franny laat weten dat Merel vindt dat Franny beter verdient en dat Shelley op plek één staat, Mylène op twee en Franny zelf op plek drie voor Gerrit. Wat weet Merel daarover, hoe ik mensen op plekjes zet? vraagt Gerrit. Franny denkt dat het een aanname is en Gerrit geeft bij Franny aan dat zij boven Shelley en Mylène staat. Vervolgens zegt Gerrit dat hij niet zo goed weet wat hij voor haar voelt en daar altijd eerlijk over wil zijn. Zo weet hij wel dat Franny belangrijk voor hem is en dat hij echt wil dat zij bij de laatste vijf komt. Dan wordt het mij verweten dat ik jou op een derde plek zet, maar ik zet jou wel bij de top vijf van Utopia en dat kan ik van andere mensen niet zeggen voegt Gerrit eraan toe. Vervolgens bespreekt Gerrit het gedrag van Merel en Jessie met Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *