Gerrit vraagt zich af waarom er zoveel wantrouwen heerst en stapt op Jessie af

Gerrit vraagt zich af waarom er zoveel wantrouwen heerst en stapt op Jessie af

Gerrit loopt op Jessie af. Jes begint hij. Waarom heerst er zoveel wantrouwen? Jessie legt vervolgens uit dat dat komt omdat Gerrit rare sprongen heeft gemaakt. Ook zegt hij niet te denken dat Gerrit op hem gaat stemmen, maar dat er wel veel risico wordt gelopen. Gerrit lijkt de reacties, met name die van Merel, overdreven te vinden. En voegt eraan toe dat Merel te weinig rekening houdt met zijn gevoel of ideeën. Hoe gaat de eliminatie van morgen verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *