De bewoners krijgen bezoek van een creatieve kunstenaar

De bewoners krijgen bezoek van een creatieve kunstenaar

Dames en heren de kunstenaar is er. We zitten binnen roept Merel afgelopen avond terwijl ze de bel rinkelt. Ze wil graag iedereen naar de silo brengen voor deze bijzondere gast. Als iedereen er is neemt Hiske het woord. Ze stelt de kunstenaar voor, het is een karikatuurtekenaar, hij geeft zelf nog aan dat alles als grap bedoeld wordt. Hiske legt daarna uit dat ze het vroeger altijd leuk en grappig vond als zo een kunstenaar een eigenschap van haar vergrootte. Ook vond ze het wel iets toepasselijk voor de I Love Utopia markt die aankomende zondag plaats vindt. Ze geeft aan dat deze gast er op zondag zelf ook zal zijn. Ik heb hier voor elke bewoner een kaartje met hun naam erop. Zodra zijn of haar kaartje komt noem ik twee opvallende eigenschappen over deze Utopiaan vertelt Hiske. De bewoners reageren enthousiast en de kunstenaar pakt zijn tekenveer. Iedereen vindt de veer er heel leuk uitzien. Merel is als eerst aan de beurt en de creatieve bezoeker gaat van start. Hoe zullen de tekeningen eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *