Merel speculeert samen met Hiske en Jessie over de einddatum van Utopia2

Merel speculeert samen met Hiske en Jessie over de einddatum van Utopia2

Als Merel deze ochtend de silo betreedt, zoekt ze Jessie op om iets te delen met hem. Ik zit hier vandaag veertien maanden, zegt de vrouwelijke bewoonster dolenthousiast. Nog één maand te gaan. Jessie vertelt dat ze op 19 december officieel in het rijtje thuishoort van inwoners die hun vijftien maanden gehaald hebben. Hiske kijkt naar de kalender en speculeert dat ze wellicht eerder uit Utopia 2 zullen vertrekken. Nee, dat kan echt niet, roept Merel. Ik ben de laatste bewoner ooit die zijn vijftien maanden kan halen. Dat moet me toch gewoon gegund worden? Ik wil in ieder geval die titel pakken, gaat ze verder. Merel hoopt dat ze 19 december nog zal halen, zodat ze deze mijlpaal haalt. Zal dit haar lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *