Zal Mylène Utopia 2 vandaag moeten verlaten?

Zal Mylène Utopia 2 vandaag moeten verlaten?

De vrouwelijke bewoonster was vanochtend al vroeg uit de veren. Om half zes was ze al wakker vertelt ze tegen Jessie. Jessie vindt het vandaag een spannende dag. Super spannend, voegt Mylène toe. Ze vertelt dat ze haar kist al heeft ingepakt. Mylène vermoedt dat ze vandaag de minste positieve stemmen zal ontvangen van haar medebewoners en daarom de mini samenleving moet verlaten. Ook nam ze vanochtend al afscheid van haar huisje. Ik denk dat ik naar huis ga, ik weet het bijna wel zeker, vertelt ze even later ook aan Merel. Ik heb geen zin om straks nog twee uur bezig te zijn met inpakken, zegt ze. Jessie verwacht geen verrassing tijdens de eliminatieronde vertelt hij haar. Jens, tot straks, lacht Mylène.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *