Alexandra uit haar onvrede over Franny bij Shelley

Alexandra uit haar onvrede over Franny bij Shelley

Alexandra en Shelley zitten samen aan de tafel in de silo. Er lijkt Shelley iets op te vallen. Wat is er Lex? vraagt de vrouwelijke bewoonster. Komt wel, antwoordt Alexandra. Shelley lijkt nieuwsgierig en vraagt wat er dan gebeurd is. Alexandra legt uit dat ze gisteren iets tegen Franny heeft gezegd en dat dit uiteindelijk ook bij Merel terecht is gekomen. Ja, zij lult alles door, reageert Shelley daarop. Zij is echt niet te vertrouwen, vervolgt Shelley. Alexandra klinkt instemmend. Het vertrouwen is hier ver te zoeken, vindt de vrouwelijke bewoonster.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *