Jessie en Gerrit lijken te laat te zijn met het maken van hun cover

Jessie en Gerrit lijken te laat te zijn met het maken van hun cover

Mariska gaat achter de computer zitten. Ze wordt gevolgd door Jessie. Jessie wil even samen met Gerrit achter de computer om iets te regelen. Mag dat straks even? vraagt Mariska. Nou eigenlijk niet, want die cover moet morgen af, antwoordt Jessie. Mariska houdt voet bij stuk en blijft zitten. Gerrit voegt zich bij het gesprek en zegt dat hij nog niet helemaal klaar was. Nee, maar ik heb nu even computertijd. Gerrit geeft aan dat de cover volgens hem prioriteit heeft. Mariska blijft zitten. Als Mariska zegt dat Gerrit en Jessie hun zaken ook eerder hadden kunnen regelen lijkt dat bij Gerrit in het verkeerde keelgat te schieten. Jij hoeft je niet te bemoeien met onze afspraken, zegt hij. Gerrit en Jessie besluiten uiteindelijk dat de strijd verloren is. Als jij het niet gunt, dan is het prima, zegt Gerrit nog. Zullen Jessie en Gerrit hun zaken op tijd kunnen regelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *