Jessie voorspelt de uitkomst van de eliminatie

Jessie voorspelt de uitkomst van de eliminatie

De spanning in Utopia 2 loopt hoog op. De aankomende eliminatie is het gesprek van de dag. Jessie en Gerrit bespreken deze ook. Oké, gaan we zo direct afscheid nemen van Mylène, voorspelt Jessie. Of Shelley, oppert Gerrit. Nee, zegt Jessie dit keer komen er geen verrassingen. De twee mannelijke bewoners gaat uit elkaar. Gerrit loopt naar Mylène en vraagt of zij er klaar voor is. Ja, ik ben ook een beetje klaar met wachten. Het mag van mij wel beginnen, antwoordt de vrouwelijke bewoonster.  Zal Jessie zijn voorspelling uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *