Jessie wil graag een nieuwe single uitbrengen voor Cees

Jessie wil graag een nieuwe single uitbrengen voor Cees

Na zijn nummers Fame en Helikopter is Jessie opnieuw de Utopia 2 studio ingedoken. Na het verdrietige bezoek van Cees waarin de oud bewoner vertelde dat hij nog maar kort te leven heeft, is Jessie druk aan het schrijven gegaan. Hiske is benieuwd wat hij met het nummer van Cees gaat doen. Jessie vertelt dat het nummer over het leven, doodgaan, mij, Cees, onze band samen gaat. Het is een nummer waar mensen steun uit kunnen halen. Zodra het nummer af is, wil Jessie hem sowieso naar Cees sturen. Of hij het nummer ook daadwerkelijk uit zal brengen als single weet hij nog niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *