De vijfde eliminatieronde gaat van start. Zal Mylène of Shelley de mini samenleving moeten verlaten

De vijfde eliminatieronde gaat van start. Zal Mylène of Shelley de mini samenleving moeten verlaten

De bewoners komen samen voor de eliminatieronde. Als Gerrit de groene amuletten uitdeelt aan de andere bewoners, horen de bewoners geluiden bij de poort. Gerrit loopt naar de poort om te controleren of er post is, als zijn blik op een doosje valt. Hier ligt een zwarte envelop bij. Hoewel het voor Mylène op voorhand als een gedane zaak voelde, neemt de eliminatieronde toch een onverwachte wending. De bewoners reageren geschokt als ze horen wat erin staat. Gerrit leest het volgende voor:

Beste inwoners,

Gisteren hebben jullie weer genomineerd.

Mylène en Shelley zitten in de gevarenzone en één van hen zal vanmiddag Utopia 2 verlaten.

De positieve stemmen die zo vergeven zullen worden, bepalen vandaag echter niet alleen over het lot van de genomineerde bewoners.

Na de nominatie van gisteren is er op de Utopia 2 website een poll online geplaatst en hebben de paspoorthouders ook mogen stemmen. Iedere paspoorthouder mocht 1 positieve stem uitbrengen. De genomineerde bewoner met de meeste positieve stemmen van de paspoorthouders krijgt TWEE extra amuletten.

Na het stemmen mogen jullie de kleine kist openmaken. In deze kist zitten twee oranje amuletten en staat in de oranje envelop de naam voor welke bewoner deze twee amuletten zijn.

Succes!

Niet lang daarna is het tijd voor de beslissende ronde. Wie mag er in de mini samenleving blijven? Franny begint. Haar positieve stem gaat naar Mylène. Ze richt vervolgens haar blik op Shelley. Shelley, mocht je toch blijven, we hebben die kleurboeken verbrand. Dus ga alsjeblieft iets anders doen. Jessie neemt het van haar over. Hij geeft ook zijn positieve stem aan Mylène. Mariska geeft juist haar positieve stem aan Shelley. Maar één ding. Verander, voegt ze daaraan toe. Zowel Alexandra als Brandon geven hun positieve stem ook aan Shelley. Hiske geeft haar positieve stem ook aan Shelley. Jij zat bij de eerste vijf en hebt Utopia 2 opgebouwd. Ik ben benieuwd wat je de aankomende tijd gaat doen. Verras de groep. Terwijl ze haar amulet achter Shelley in het bord laat vallen, wenst ze haar veel succes. Merel wil juist graag dat Mylène blijft en geeft haar positieve stem aan haar. Gerrit sluit de eliminatieronde af. Hij moet kiezen tussen zijn twee ex-geliefdes. Het valt hem zichtbaar zwaar. Mylène, de afgelopen periode was het zoals vanouds. Je bent uiteindelijk toch tot een inzicht gekomen dat iets anders proberen ook leuk kan zijn. Hij hoopt dat ze haar liefde voor visagie ook buiten voort gaat zetten. Zijn positieve stem gaat uiteindelijk dus naar Shelley. Dat is ook gelijk je laatste kans. De komende tijd mag je jezelf bewijzen.

De stemmen van de bewoners zijn vandaag niet de enige die meetellen. Gerrit haalt een oranje envelop uit het doosje. Daarin leest hij de uitkomst van de publieksstemmen voor. Hier werd er juist het meest positief op Mylène gestemd. Hierdoor komen er twee extra stemmen bij haar terecht. Een gelijk spel dus. Mylène begint hard te huilen. Ze had zich erop ingesteld dat ze vandaag naar huis zou moeten gaan. De andere bewoners omhelzen haar. Jullie weten niet hoe dit is, zegt ze snikkend. Ze loopt overstuur richting haar huisje. Morgen zal er nogmaals gestemd worden. Zullen de bewoners zich bij hun eerste stem houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 115    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *