Gaan Merel en Jessie hun stem veranderen na het gelijkspel tijdens de eliminatie?

Gaan Merel en Jessie hun stem veranderen na het gelijkspel tijdens de eliminatie?

Het nieuws dat het publiek heeft meegestemd, was een klap voor Mylène. Ze ging er vanuit dat ze naar huis zou gaan vandaag en had zelfs haar kist al ingepakt. Nu het een gelijkspel is, zullen de bewoners morgen opnieuw moeten stemmen. Merel, Jessie en Mariska hebben het er met elkaar over. Mariska heeft medelijden met Mylène. Ook bij Merel zijn Mylène haar tranen niet in de koude kleren gaan zitten. Mocht ze nou echt naar huis willen dan zou ik voor haar eventueel mijn stem willen veranderen. Maar anders staat het wel gewoon vast vertelt ze. Jessie antwoordt dat hij in dat geval ook positieve stem aan haar zal geven. Maar liever niet zegt hij. Vervolgens vertellen ze elkaar dat ze het absoluut niet willen dat Shelley in Utopia 2 blijft. Wie moet er morgen volgens jullie in ]Utopia 2 blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry at 20:35

    Shelly al is het maar om bij de volgende stem ronde 3 stemmen aan Jessie te geven, en hoop dat Alexandra er ook wederom 3 aan dat onderkruipsel geeft!!
    Mylene heeft lang genoeg lopen jammeren en janken al maanden, en heeft het merendeel van haar Utopia 2 tijd in haar huisje in bed door gebracht!!
    Niet meer met twee maten meten Mylène gewoon je kist pakken en snel de poort uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *