Hoe voelt Mylène zich na de eliminatieronde? Shownieuws kwam voor een interview

Hoe voelt Mylène zich na de eliminatieronde? Shownieuws kwam voor een interview

Na de eliminatieronde van vandaag betreedt Shownieuws het Utopia 2 terrein. Ze houden een interview met Mylène. Hoe voel jij je? begint de interviewer. K*t, slecht heel slecht antwoordt Mylène. Ja, je zit met je hoofd al thuis en daar had ik ook heel erg op gehoopt voegt ze eraan toe. Waar baal je het meest van? wordt er vervolgens gevraagd. Dat ik nog een dag moet wachten zegt Mylène. Dat ik nog een dag in een ingepakt huisje lig met mijn hoofd weer thuis. Neem je het mensen kwalijk dat je niet naar huis mag? vraagt de interviewer. Je hebt je vrij duidelijk gesteld dat je weg wil voegt hij eraan toe. Nee antwoordt Mylène, iedereen heeft zo zijn eigen mening. Daar mag je voor uitkomen benadrukt ze. Heb je het helemaal niet naar je zin hier? vraagt de verslaggever vervolgens. Natuurlijk wel, maar ze zeggen wel stoppen bij je hoogtepunt gaat Mylène verder. Mijn hoogtepunt heb ik gehad. Ik vind het goed geweest. Ik wil heel graag terug naar Jens en mijn moeder benadrukt ze. Hoe zou jij hier jouw tijd omschrijven? Zijn ups en zijn downs vervolgd Mylène. Hele mooie tijd, heel leerzaam, maar wel heel zwaar. Wat gaat er nu door je heen? vraagt de verslaggever als laatst. Ik wil naar huis reageert Mylène. En legt uit dat ze van tevoren goed over het stemmen heeft nagedacht. Vanuit die schatting kwam ze erachter dat zij hoogstwaarschijnlijk naar huis zou gaan. Mede daarom had ze al haar spullen ingepakt. De twee publieksstemmen vindt ze een groot compliment, maar ze geeft aan dat ze met haar hoofd al op de bank thuis zat met haar moeder en Jens. Blijft ze morgen toch in Utopia 2, dan gaat ze verder met het schilderen en tekenen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *