Merel lijkt klaar te zijn met Mariska, als zij iets organiseert loopt het telkens stuk

Merel lijkt klaar te zijn met Mariska, als zij iets organiseert loopt het telkens stuk

Merel en Jessie staan afgelopen avond samen buiten. Merel begint over de Hollandse avond. Ik merk gewoon dat de organisatie stuk loopt zegt ze. Ze vindt dat als zij en Jessie iets regelen, dat het dan altijd goed gaat. Maar volgens haar gaat het bij Mariska altijd mis. Mariska maakt zich overal druk om en als ze ergens niet bij betrokken wordt, dan gaat ze op bed liggen gaat Merel verder. Net als vanmiddag, dan hebben we een spelmiddag die zij heeft georganiseerd en dan is ze er zelf niet bij. Merel denkt dat Mariska alleen dingen doet als het echt moet. Jessie denkt dat Mariska zich niet genoeg betrokken voelt. Merel vindt het raar dat hij dit denkt. Ik had niet echt om je mening gevraagd zegt ze. Jessie vindt op zijn beurt dat Merel normaal moet doen tegen hem. Boos gaan de twee uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *