Hiske confronteert Mariska, ze moet beter communiceren

Hiske confronteert Mariska, ze moet beter communiceren

Mariska heeft afgelopen avond op tijd haar slaapplek opgezocht en Hiske stapt het huisje binnen. Mariska laat weten dat ze zich ergert en Hiske vraagt zich af waaraan. Aan heel veel mensen dat ze de hele dag weer geen moer aan het doen zijn zegt Mariska. Al dagen benadrukt ze. Hiske vertelt dat Mariska haar ergert door het af te laten weten tijdens de dingen waar Hiske en Merel Mariska voor nodig hebben. Hiske geeft aan dat Mariska vooral haar irritaties naar haar uit moet spreken. Anders ga ik gissen legt Hiske verder uit. Ik wil er ook altijd voor jou zijn, maar op cruciale momenten verwacht ik dat ook van jou voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze het lastig vindt dat Mariska niet met haar communiceert. De twee praten nog even verder en uiteindelijk verlaat Hiske het huisje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *