Gerrit en Shelley praten over de eliminatie, ze wil nog niet weg

Gerrit en Shelley praten over de eliminatie, ze wil nog niet weg

Alexandra en Shelley zitten afgelopen avond samen in de silo. Ze hebben net geoefend voor het nieuwe script van Shelley. Shelley lijkt wat verdrietig te zijn en dit valt Gerrit ook op. Sommige stemmen kan ik echt niet meer aanhoren zegt Shelley. Ze heeft absoluut geen zin in gelijkspel. It’s all in the game reageert Gerrit. Je maakt het niet mee en je weet niet hoe ik mij voel legt Shelley uit. Je moet er gewoon mee dealen zegt Gerrit. Verdrietig zijn helpt hier niet bij benadrukt hij. De twee lopen daarna samen naar buiten om de situatie verder te bespreken. Shelley vertelt dat ze nog niet weg wil, omdat ze graag haar acteerlessen nog wil nemen. Als je iets wilt, dan komt het niet aanwaaien reageert Gerrit. Je moet er echt wat voor doen benadrukt hij. En zegt dat hij haar wilt proberen te helpen. Ik wil je nog één keer een kans bieden, maar ik wil dat jij je houding gaat veranderen gaat Gerrit verder. Ik kan mijn houding niet veranderen reageert Shelley. Welke bewoner zal mogen blijven in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *