Jessie confronteert Alexandra met wat ze tijdens de stemming gezegd heeft

Jessie confronteert Alexandra met wat ze tijdens de stemming gezegd heeft

Jessie staat met Alexandra in het sanitair gebouw. Er lijkt Jessie iets dwars te zitten. Eergisteren, tijdens de stemming, krijgt Franny het commentaar dat ze geen eigen mening heeft en gisteren bestempel je haar als egoïst omdat ze haar eigen mening volgt? vraagt Jessie. Alexandra lijkt zich van geen kwaad bewust. Dat heb ik helemaal niet gezegd benadrukt ze. Alexandra laat weten dat ze alleen tegen Franny heeft gezegd dat ze op Mylène moest stemmen. Na de nominaties gaf Mylène namelijk aan dat ze naar huis wil. Dus je maakt er een gewetenskwestie van vraagt Jessie dan. Alexandra lijkt de vraag van Jessie niet te kunnen waarderen. Waarom praat je zo tegen me vraagt ze geïrriteerd. Nou, omdat ik het nogal bijzonder vind zegt Jessie. Alexandra en Jessie gaan met elkaar in discussie en Alexandra lijkt er even later klaar mee te zijn. Ik heb hier geen zin in benadrukt ze. Dag Jessie voegt ze er nog aan toe. Jessie loopt daarna boos weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *