Alexandra is woest op Franny, ze vindt haar egoïstisch

Alexandra is woest op Franny, ze vindt haar egoïstisch

Alexandra had een kleine discussie met Jessie over Franny. Zo gaf Jessie aan dat Alexandra Franny gisteren bestempelde als egoïst. Alexandra legt uit dat ze niet tegen Franny heeft gezegd dat ze egoïstisch is maar aangaf dat als Franny om Mylène geeft, zij haar geen stem moet geven, zodat ze naar huis kan. Na het gesprek met Jessie loopt Alexandra boos naar Franny toe. Franny, ik moet zo praten met jou begint ze. Franny verzoekt om stil te zijn en draait zich weer om. Geloof me, ik ben laaiend op jou. Dit komt niet meer goed zegt Alexandra en ze loopt boos terug naar het sanitairgebouw.

Shelley komt daar wat later binnen en dan begint Alexandra over haar gesprek met Jessie. Het ziet ernaar uit dat Alexandra klaar is met Franny. Zo heeft ze het idee dat Franny niet haar eigen mening heeft. Shelley luistert aandachtig naar Alexandra en vervolgens vertelt Alexandra dat ze Franny egoïstisch vindt. Zo legt Alexandra uit dat Franny gisteren vermeldde tijdens de eliminatie dat ze van Mylène houd en ze wil dat ze blijft, terwijl Mylène juist graag naar huis wil. Dat vind ik egoïstisch. Ze willen jou weg hebben, Shell zegt Alexandra even later over Jessie, Franny en Merel. Zo vertelt ze dat Merel aangaf dat die drie hun positieve stem aan Mylène hebben gegeven, omdat Franny dat wil. Zij zijn met Franny meegegaan. Ik wil niks meer met dat meisje te maken hebben. Ik ben woest eindigt Alexandra.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *