Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 20 november

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 20 november

De bewoners zitten in de silo en houden een vergadering. Mariska, Shelley en Mylène zijn er niet bij. Jessie bespreekt de financiën die zijn bijgewerkt. Vervolgens beginnen ze over de medleys die de bewoners van de week hebben opgenomen voor de Hollandse avond. Gerrit laat weten dat de SD kaart, die hij van Mariska heeft geleend, kwijt is en hij verzoekt de bewoners om ernaar te zoeken. Toch betwijfelt Gerrit of de SD kaart echt zoek is. Zo vertelt hij dat Mariska niet actief op zoek is naar de SD kaart en hij besluit om vandaag bij Mariska aan te geven dat ze actief moet mee zoeken. Moeten we niet iedereen fouilleren vraagt Jessie. Gerrit vindt dat een beetje overdreven en niet nodig. Daarna wordt de aankomende markt besproken. Ze willen tijdens deze markt t-shirts verkopen waarop I love Utopia staat. De groep besluit om vandaag aan de slag te gaan met de t-shirts. Het volgende wat besproken wordt zijn de andere Utopia producten. Tot slot worden de laatste punten besproken, waaronder de feestdagen. Hiske wil vanavond met de inwoners hun schoen zetten en Gerrit wil een mini Utopia kerstboom voor de verkoop en een grote voor in de silo. De bewoners vinden dit een leuk idee en daarna zit de vergadering erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *