Mylène is pissig omdat Franny niet wil wisselen van stem

Mylène is pissig omdat Franny niet wil wisselen van stem

Mylène zat gisteren samen met Shelley in de gevarenzone, maar na de eliminatieronde bleek dat ze door de twee publieksstemmen op een gelijke stand te eindigden. Dit betekent dat de groep vandaag opnieuw gaat stemmen. Als Mylène vandaag haar ex Gerrit tegen komt moet ze haar frustratie kwijt over Franny. Fran gaat niet om. Ze wil niet wisselen van eigen mening. Ik heb net dat gesprek met haar gevoerd en ze twijfelde. Ik heb daar geen zin in klaagt Mylène. Als Hiske erbij komt staan, legt Mylène nogmaals uit hoe het zit. De enige die zou kunnen wisselen van mij naar Shelley is Franny. Jessie en Merel geven geen f*ck om mij, dus hen boeit het niet. Franny wil echter bij haar eigen mening blijven omdat Shelley wel eens commentaar heeft gegeven op Franny haar beïnvloedbare karakter vertelt ze. Na het gesprek met Franny is Mylène pissig weggelopen. Gerrit laat weten dat hij ook een poging zal doen om Franny van gedachten te laten veranderen. Ze hoopt dat Shelley vandaag de meeste positieve stemmen ontvangt, zodat zij Utopia 2 kan verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *