Jessie steekt Franny een hart onder de riem, ze moet bij haar stemkeuze blijven

Jessie steekt Franny een hart onder de riem, ze moet bij haar stemkeuze blijven

Na het gelijkspel tijdens de eliminatieronde van gisteren moeten de bewoners vandaag opnieuw hun positieve stem uitbrengen. Franny en Jessie praten over hun stemmen en Franny lijkt niet te willen veranderen, ze wil nog steeds haar positieve stem aan Mylène geven. Daar lijkt Jessie blij mee te zijn. Het is goed om achter je eigen standpunt te blijven staan benadrukt Jessie. Je staat niet alleen voegt hij eraan toe. Franny laat weten dat ze het moeilijk vindt dat ze Mylène pijn doet met haar stem. Ze komt er wel bovenop reageert Jessie. Het is tijd om voor jezelf op te komen voegt hij eraan toe. Daar is Franny het mee eens. En vertelt dat ze afgelopen nominatieronde nog een stem kreeg omdat ze geen eigen mening zou hebben. Franny is van plan om haar stem niet te veranderen en Jessie geeft haar een knuffel. Welke bewoner zal tijdens de eliminatieronde wel zijn of haar stem veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *