De druk rondom de eliminatie wordt Alexandra te veel

De druk rondom de eliminatie wordt Alexandra te veel

Het gelijkspel van gisteren tijdens de eliminatie houdt de bewoners flink bezig. Ook Alexandra is hier flink van ondersteboven. Als ze samen met Shelley in haar huisje is, doet ze haar beklag. Ik heb geen zin meer in deze poppenkast zegt ze emotioneel. De druk lijkt Alexandra te veel te worden. Ze is teleurgesteld in een aantal mede bewoners. Continu die ruzies en het gevecht met iedereen ben ik zat huilt ze. Shelley vermoedt op haar beurt dat Alexandra de eerstvolgende is die zal vertrekken. Ze snapt het gevoel van Alexandra maar al te goed en ze probeert haar gerust te stellen. Alexandra hoopt vooral dat Shelley vanmiddag niet Utopia 2 verlaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *