Hiske en Gerrit hebben het over Mariska, houdt ze iets achter?

Hiske en Gerrit hebben het over Mariska, houdt ze iets achter?

Mariska heeft haar SD kaart deze week uitgeleend aan Gerrit, die het kaartje vervolgens heeft gebruikt voor het opnemen van een Hollandse medley. Nu is Mariska de SD kaart met daarop de beelden verloren in Utopia 2. Gerrit en Hiske zijn daarom begonnen met zoeken en Gerrit is iets opgevallen aan Mariska. Ze is niet zo in paniek merkt hij op. Normaal gesproken zou je toch helemaal in paniek zijn? Hiske antwoordt van wel, vooral als er belangrijke dingen op staan. Denk je dat ze liegt? vraagt Gerrit. Hiske legt uit dat ze het wel heel raar vindt dat Mariska niet helpt met zoeken. Ik vind het een beetje vaag zegt ze. Gerrit is van mening dat Mariska het kaartje in één keer vrijdag vindt. Ik denk dat ze dat nooit gaat zeggen gaat Hiske verder. Want als zij vrijdag met dat ding aankomt, dan krijg jij die medley natuurlijk nooit meer af. Het is toch een beetje vreemd, Gerrit? Gerrit schudt zijn hoofd. Het is sowieso een vreemde vogel. Er is iets geks omtrent Mariska voegt hij er aan het einde van het gesprek aan toe. Zal de SD kaart snel gevonden worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *