De bewoners komen bij elkaar voor de eliminatie, wordt het Shelley of Mylène?

De bewoners komen bij elkaar voor de eliminatie, wordt het Shelley of Mylène?

We gaan beginnen roept Gerrit over het Utopia 2 terrein nadat hij de belt rinkelt. De bewoners verzamelen zich bij de vijver. Vervolgens legt Gerrit de eliminatieronde weer uit en daarbij vermeldt hij dat de twee publieksstemmen van gisteren opnieuw meetellen. De daarbij horende amuletten geeft hij aan Mylène. Zij staat dus meteen met twee punten voor op Shelley. Voordat ze gaan stemmen wil Mylène nog even iets aan Shelley kwijt. Zo vertelt ze over Shelley dat ze het zonde vindt dat ze zich rot voelt en naar huis wil, vooral omdat ze vandaag nog een acteerles op de planning heeft staan. Ze begrijpt niet dat ze zich daar niet actief op focust. Ik zou me schamen als ik in jouw schoenen zou staan snauwt ze. In jouw Utopia tijd heb je pas de laatste tijd iets gedaan snauwt Shelley op haar beurt terug. Na deze woordenwisseling kan de eliminatieronde starten.

Hiske mag beginnen met stemmen en zij geeft haar stem aan Shelley. Daarna is Franny aan de beurt en ze vertelt dat ze bij haar standpunt blijft om op Mylène te stemmen, ondanks de vele gesprekken van vanochtend. Dat is ook voor het eerst reageert Shelley fel. Alexandra maakt er geen woorden aan vuil en geeft haar stem zonder twijfels aan Shelley. Mylène staat nu nog één punt voor. Merel loopt naar voren om te stemmen en vertelt dat ze hoopt dat Mylène blijft. Ook Jessie geeft zijn amulet aan Mylène. Brandon geeft zijn stem aan Shelley, gevolgd door Gerrit die erbij vermeldt dat dit Shelley haar laatste kans is. Tot slot is Mariska aan de beurt. Ze heeft de beslissende stem in handen. Mylen, ik ben supertrots op je en ik weet dat je naar huis wil. Shelley, ik begrijp niet dat de publieksstemmen je niks doen. Haar stem geeft ze daarom aan Mylène en dit beslist de eindstand. Gerrit sluit de eliminatieronde af en vertelt dat Mylène blijft en Shelley Utopia moet verlaten. Wil je nog iets zeggen Shelley vraagt Gerrit. Nee antwoordt Shelley kortaf. Shelley moet vandaag de mini samenleving verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 133    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *