Shelley neemt afscheid en verlaat de mini samenleving

Shelley neemt afscheid en verlaat de mini samenleving

De eliminatieronde is vanmiddag geweest, waarbij Mariska de beslissende stem had. Zij gaf haar positieve stem aan Mylène. Al snel stond Shelley voor de poort; ze had haar spullen al voor de eliminatieronde ingepakt. Samen met Alexandra, Hiske en Gerrit loopt ze met haar kist naar de poort waar de andere bewoners staan te wachten. Vervolgens staat Shelley trots voor de bewoners. Die moet zich ook een soort onoverwinnelijk voelen, zegt Jessie hardop lachend tegen Merel en Franny en ze beginnen mee te lachen. Daarna begint Shelley haar speech waarin ze vertelt dat ze hoopt dat ze buiten de poort gelukkig is en dat ze dat de laatste tijd dat niet is geweest in Utopia 2. Ik wens jullie allemaal succes en ik hoop echt, His of Bran, dat jullie gaan winnen. Ik gun het jullie echt van harte en de rest ja, zet hem op. Ze voegt eraan toe dat ze haar droom als actrice buiten Utopia 2 wil verwezenlijken en hoopt dat die droom uitkomt. Ook al zegt Jessie dat het niet mijn droom is, maar dat is het wel, zegt ze. Alexandra loopt huilend naar haar toe en ze geeft haar een knuffel. Daarna lopen Hiske, Brandon, Mariska en Gerrit naar Shelley toe om haar ook een knuffel te gegeven. Shelley maakt de poort open en ze verlaat de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 99    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *