Alexandra heeft het erg moeilijk met het vertrek van Shelley

Alexandra heeft het erg moeilijk met het vertrek van Shelley

Mariska loopt de silo in waar ze Alexandra tegenkomt. Alexandra heeft het zwaar na het vertrek van Shelley en barst al snel in huilen uit. Mariska knuffelt en troost haar. Iedereen negeert me, vertelt Lex in tranen. Alexandra legt uit dat ze zich alleen voelt na het vertrek van Shelley, omdat ze veel tijd met haar spendeerde. Ik ben er voor je, geeft Mariska aan. Ze stelt voor dat Lex haar kan meehelpen. Het wordt Alexandra allemaal iets te veel. Zal Alexandra zich weten te herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *