De bewoners worden enorm verrast door een grote lading brieven

De bewoners worden enorm verrast door een grote lading brieven

De bewoners hebben een indrukmakende ochtend achter de rug doordat ze de eliminatie nog een keer over moesten doen. Shelley moest de mini samenleving verlaten. Maar de dag krijgt voor de bewoners toch nog een lichtpuntje. Jessie, Hiske en Mylène ontdekken een grote hoeveelheid aan brieven in de brievenbus. De hele brievenbus zit vol,  merkt Jessie op. Omdat de hoeveelheid niet is te overzien besluiten ze de gehele brievenbus mee naar de silo te nemen. Wanneer ze de silo inkomen komen ze Mariska tegen. Een hele brievenbus vol voor Cees, vertelt Hiske. Mariska loopt echter abrupt de silo uit. Alle bewoners komen een kijkje nemen en zijn onder de indruk van het mooie gebaar. Ze laten het besluit, om de brieven te openen, aan Jessie. Ik wil eigenlijk even op Mariska wachten, geeft Jessie aan. De bewoners denken echter dat Mariska voor een reden de silo heeft verlaten. Jessie opent de eerste kaart en leest hem voor. Een aantal bewoners volgen hem. Toch wel mooi dat mensen hier de moeite voor nemen, vindt Jessie. Alexandra, Mylène, Merel, Gerrit, Brandon en Jessie verpakken de brieven in een kist, zodat ze snel op de post naar Cees gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 86    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *