Mariska deelt haar verdriet met Hiske

Mariska deelt haar verdriet met Hiske

De bewoners hebben net een doos ontvangen vol met de kaartjes voor Cees. Dit raakt Mariska heel erg en ze loopt verdrietig naar haar huisje. Hiske gaat met haar mee om met haar te praten. Ik vind het niet oké, zegt Mariska verdrietig. Als ze het willen opsturen, stuur het dan gelijk naar Cees. Hiske vindt dat ze het positief moet opvatten. Zo weten we dat Cees genoeg hulp en steun krijgt. Dus laten we er wat leuks van maken voor Cees, legt Hiske uit. Mariska vindt het lastig dat ze Cees niet persoonlijk kan steunen. Hiske is ervan overtuigd dat Cees zelf zou willen dat ze dit avontuur af zou maken. Volgens Hiske staat Mariska voor de keuze om in Utopia 2 door te pakken of te vertrekken om Cees bij te staan. Als je geen keuze maakt, ga je er spijt van krijgen, vermoedt Hiske. Mariska is het met haar eens, maar ze moet er nog over denken. Hiske gaat terug naar de silo. Vind jij dat Mariska moet doorpakken of Cees moet bijstaan buiten Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *