De bewoners verzamelen zich in de silo om de medley gezamenlijk te bekijken

De bewoners verzamelen zich in de silo om de medley gezamenlijk te bekijken

Vandaag was Gerrit de SD kaart met zijn medley kwijt, hij heeft hem gelukkig later nog teruggevonden. Afgelopen avond was het dan tijd om het eindproduct te zien. De computer wordt naar beneden gebracht en alle bewoners gaan aan tafel zitten in de silo. Gerrit pakt zijn kaartje en doet hem in de computer. De bewoners lijken erg enthousiast en hebben alle ogen op het scherm. Als de bewoners hem zien moeten ze veel lachen. Ze vinden het leuk om zichzelf terug te zien met de muziek eronder. Ook zingen ze met zijn alle vrolijk mee. Er hangt een goede sfeer. Nadat het filmpje is afgelopen kijken de bewoners hem voor de tweede keer. Nadat ze de medley voor de tweede keer hebben gezien willen ze hun schoentje zetten. De bewoners lopen naar hun huisjes om een schoen te halen en zetten hem met zijn alle in de silo. Er wordt nog even vrolijk gezongen en daarna gaan de meeste bewoners richting bed. Een gezellige avond in de mini samenleving!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *