De bewoners uit Utopia 2 bereiden zich voor op een weekend vol evenementen

De bewoners uit Utopia 2 bereiden zich voor op een weekend vol evenementen

Jessie rinkelt de bel en de bewoners worden bij elkaar geroepen. Er komt namelijk een vrachtwagen Utopia 2  in om de spullen van dit weekend te leveren. Zaterdag is namelijk de Hollandse avond, opgevolgd door de I Love Utopia markt op zondag. Vandaag komt de grote tent binnen en alle houten planken voor de vloer. De bewoners zijn allemaal bij elkaar en starten met de vloer. Er wordt vrolijk samengewerkt. Daarnaast is Merel aan het bellen voor nieuwe heaters. Ze belt een bedrijf op maar ze geven aan geen heaters te hebben. Wat later komt Hiske naar Merel toe om haar te helpen. Gaat het een succesvol weekend worden in de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *