Mylène is pissig, Gerrit biedt haar hulp

Mylène is pissig, Gerrit biedt haar hulp

De bewoners zijn al redelijk lang bezig met de tent voor het komende evenementenweekend. Alle bewoners werken mee. Ook komt de bestelde frietkraam het Utopia 2 terrein op. Hiske en Merel nemen de taak op zich en zorgen ervoor dat de kraam op de goede plek komt. Dit is in eerste instantie al een klein probleem, aangezien de kraam alleen op een harde ondergrond kan staan. Hiske is bang dat er een ruimte tekort is. Het lukt haar uiteindelijk toch nog een plekje te vinden. Het blijkt dat ze dezelfde frietkraam hebben gekregen en dat hij niet is schoongemaakt. De afgelopen keer dat ze het kraampje mochten lenen, hadden ze geen tijd om hem nog schoon te maken. Ze moesten hem toen namelijk de volgende ochtend gelijk inleveren. Mylène is hierdoor geïrriteerd en vertelt dit tegen Gerrit en Franny. De anderen vragen of het heel ernstig is. Mylène laat weten van wel. Gerrit stelt voor om te helpen met schoonmaken. Dat is lief reageert Mylène aan het einde van het gesprek. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. nowornever at 16:45

    Hahah Grappig Dus ze hadden hem eigenlijk schoon moeten maken,maar door lamballen niet gebeurt en nu pakt de eigenaar vd frietkraam ze even terug En dan zijn ze pissed. Tja wat denk je nou zelf ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *