Gerrit vindt Jessie een showmannetje, de twee hebben onenigheid

Gerrit vindt Jessie een showmannetje, de twee hebben onenigheid

Gerrit en Jessie zitten samen in de silo. De twee bespreken de plannen voor hun optreden tijdens de Hollandse avond. Er zouden twee danseressen meedoen tijdens het optreden waaronder Franny. Gerrit voelt zich hier toch niet zo goed bij laat hij weten aan Jessie. Franny zou toch meedoen vraagt Jessie. Ik voel er niet veel voor om weer een Utopiaan op het podium te zetten reageert Gerrit op zijn beurt. Het gesprek gaat verder. Ik weet niet beter dan dat Franny mee zou dansen zegt Jessie. Ja, het is jouw show antwoordt Gerrit sarcastisch. Jessie vindt dit een belachelijke opmerking. En Gerrit laat weten dat hij vanaf het begin al professionele danseressen wilde hebben. Hij wil niet dat het een Utopiaanse show wordt. Ik vind dit heel vaag reageert Jessie. Volgens mij ben ik toch heel duidelijk? Je bent gewoon een showmannetje eindigt Gerrit boos het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *