Gerrit en Jessie komen er maar niet uit over het optreden van de Hollandse avond

Gerrit en Jessie komen er maar niet uit over het optreden van de Hollandse avond

Gerrit en Jessie zijn weer in gesprek over het optreden. Nadat ze het hebben gehad over de danseressen, begint Jessie opnieuw over het optreden. Het was toch goed zoals het was begint Jessie. Gerrit snapt het niet. Het maakte je toch niks uit vraagt hij. Jessie vraagt zich af wat er nu met de danseressen gaat gebeuren. Hij wil dat het professioneel gaat en hij is er op dit moment niet echt tevreden mee. Met tegenzin stelt Gerrit toch maar voor om Franny mee te laten dansen. Maar dan hebben we geen choreografie benadrukt Gerrit. Zal alles goed verlopen tijdens het optreden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *