Hiske is niet gecharmeerd door de beschuldigingen van Merel en Jessie

Hiske is niet gecharmeerd door de beschuldigingen van Merel en Jessie

Merel loopt de silo in. Ze loopt meteen richting Hiske met een brandende vraag. Ik heb net een gesprek met Jessie en hij zei dat jij akkoord hebt gegeven om tweehonderd euro uit te geven van de begroting voor danseressen zegt Merel. Hiske weet hier niks van. Ik beslis dat niet alleen, ik zei dat Jessie naar Mariska moest gaan daarvoor reageert ze. Jessie komt erbij en Hiske vraagt om uitleg. Jessie laat weten dat hij voor de tweehonderd euro inderdaad akkoord heeft gekregen. Hiske beweert ook dat Merel erbij was toen dat gesprek werd gevoerd. Hiske voelt zich aangevallen en ze vindt het niet eerlijk dat zij als enige wordt aangesproken. Hiske loopt vervolgens naar boven en Jessie bespreekt het met Gerrit. Wat later komt Hiske naar beneden en ze is niet blij. Ik vind het niet fijn dat ik ergens van beschuldigd wordt, terwijl ik van niks weet zegt Hiske. Ze vindt het een vage situatie. De bal wordt nu bij mij gelegd en ik vind het not done gaat ze verder. Jessie denkt dat dat niet zo is. Hij weet alleen waar het gesprek over ging en hij weet niet wie erbij waren. Hiske vindt dit heel vreemd. Ik lieg niet, je weet heel goed waar het gesprek over ging en wie daarbij waren gaat ze boos verder. Ik heb het gevoel dat je ons drieën tegen elkaar uit aan het spelen bent voegt ze eraan toe. Meen je dat nou? eindigt Jessie. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 118    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *