Jessie vraagt Franny om naar haar mening na de verwijten die gemaakt zijn

Jessie vraagt Franny om naar haar mening na de verwijten die gemaakt zijn

Jessie loopt van de silo naar Franny toe. Fran, ik wil even je second opinion zegt hij. En vraagt zich af of ze het niet een klein beetje gek vind dat hem verweten wordt dat hij mensen tegen elkaar aan het uitspelen is. Hij herhaalt kort wat er besproken is. Franny geeft aan dat ze niet weet hoe Hiske zich voelt. Ze heeft nu het gevoel dat ik hun tegen elkaar uit aan het spelen ben zegt hij. Hij laat weten dat niet te doen. Franny geeft aan dat zij denkt dat Hiske er van uit ging dat Jessie het daarna met de andere aanwezigen had besproken en dat er misschien andere frustraties bij haar zijn. Ik denk dat je eerder bij haar moet checken waar dat over gaat zegt ze. Ik vind dat mij in dit geval helemaal niks te verwijten valt besluit Jessie het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 127    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:42

    Vreemd dat jessi nooit de bal eens bij zich zelf ligt.hij doet niet anders dan stoken ik hoop echt dat Brandon of Hiske wint.De blauwe balk zal wel weer komen want je zegt weer iets over de machtigste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *