De demo van Gerrit, Jessie en Corry Konings is binnen

De demo van Gerrit, Jessie en Corry Konings is binnen

Jessie en Gerrit hebben onlangs bekend gemaakt dat zij een nummer met Corry Konings gaan maken. Dit is een grote stap voor de twee, want ze gaan nu met een grote artiest werken. Corry Konings was laatst in Utopia 2 voor de opnames van de nieuwe track. Jessie en Gerrit lopen afgelopen avond samen de silo in en ze zien dat er een e-mail binnen is gekomen met een demo. De mannen weten genoeg en ze zetten de demo snel op een usb stick. Samen met Merel lopen ze vervolgens naar de studio om de eerste versie van het liedje te horen. Ze zijn erg gespannen, maar ze willen het graag horen. De usb stick gaat in de mengtafel en het liedje wordt gestart. De jongens dansen en zijn erg blij met de eerste versie. Wat later halen ze ook de andere bewoners om te luisteren. De bewoners zingen gelijk mee met het refrein. Gaat dit nummer een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *