Jessie heeft irritaties rondom Mariska, haar gedrag valt niet te veranderen

Jessie heeft irritaties rondom Mariska, haar gedrag valt niet te veranderen

Jessie loopt naar Merel toe die koffie aan het zetten is. Hij begint vervolgens over Mariska te praten, die net chagrijnig de silo binnenkwam omdat ze slecht geslapen heeft. Volgens Merel is Mariska chagrijnig als er iets aan de hand is. Gisteren hadden Mariska en Jessie een klein beetje onenigheid over de danseressen voor het optreden van Jessie en Gerrit. Zo gaf Mariska Jessie duidelijk aan dat zij niet akkoord gaat met de danseressen voor hun optreden, omdat het te veel geld kost. Ik begrijp haar echt niet hoor, Merel gaat Jessie vervolgens verder. Nee, ik ook echt niet antwoordt Merel. En dan gaat het mij echt niet om die dans van gisteren maar hoe Mariska met situaties omgaat. Ik vind het onverklaarbaar allemaal zegt Jessie verward. Wat later geeft Jessie aan dat hij niks meer over Mariska wil zeggen, omdat haar gedrag volgens hem niet te veranderen valt en ze toch blijft hoe ze is en hij loopt geïrriteerd naar boven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *