Jessie is druk in de weer met een verrassing voor Merel

Jessie is druk in de weer met een verrassing voor Merel

Jessie is druk aan het telefoneren. Hij heeft namelijk een verrassing voor Merel. Onlangs zijn er van Merel wat foto’s gemaakt tijdens de fotoshoot voor Mariska. Jessie is helemaal weg van het eindresultaat en wil er graag eentje voor haar af laten drukken. Met een drukbedrijf is hij in overleg over het juiste formaat. Gerrit is er ondertussen bij komen zitten en luistert een stuk mee met het gesprek. Hij vraagt Jessie waar hij zo druk mee is. Op fluistertoon laat Jessie meer over zijn plan weten. Ook Gerrit denkt dat het een leuke verrassing is. Wat zal Merel hiervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *