De bewoners komen bij elkaar voor een kleine bespreking

De bewoners komen bij elkaar voor een kleine bespreking

De bewoners hebben een drukke ochtend achter de rug. Zo is er hard gewerkt voor de Hollandse avond die morgen plaatsvindt. De bewoners verzamelen zich nu in de silo om het evenement van morgen door te spreken. Hiske neemt het woord en ze haalt de checklist erbij. Aan de I love Utopia T-shirts is nog niets gedaan en de bewoners lijken hiervan te schrikken. Merel en Hiske besluiten om samen de T-shirts te maken en een paar andere bewoners stellen ook voor om mee te helpen. Hiske bespreekt tot slot nog even de taakverdeling. Vervolgens gaat iedereen weer verder aan het werk want er is genoeg te doen. Zullen de bewoners alles op tijd afkrijgen voor het feest morgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *