Het Utopia 2 terrein wordt omgetoverd voor de Hollandse avond

Het Utopia 2 terrein wordt omgetoverd voor de Hollandse avond

Mariska is vandaag aan de slag gegaan met de ballonnen voor morgen. Zo heeft ze een boog en een sliert van ballonnen gemaakt met de kleuren blauw, wit en rood. De silo ligt helemaal vol met de ballonnen. Nadat alle ballonnen gereed zijn, hangt Mariska ze buiten op. Ondertussen zijn de andere bewoners andere werkzaamheden aan het doen. Zo is Alexandra de minikistjes aan het schuren, Gerrit is met een bladblazer het terrein aan het schoonmaken en Franny en Brandon halen het kleine podium uit elkaar. Wat later is de grote oranje klomp binnen voor de Hollandse avond. Jessie handelt de factuur af en hij gaat daarna enthousiast in de klomp liggen. Gaat de Hollandse avond een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *