Jessie en Gerrit besluiten om met de groep hun nieuwe demo te beluisteren

Jessie en Gerrit besluiten om met de groep hun nieuwe demo te beluisteren

Gerrit en Jessie krijgen een mailtje dat de nieuwste versie van hun nummer binnen is. Vervolgens vertelt Gerrit dit enthousiast aan Jessie en ze besluiten het samen met de andere bewoners te beluisteren. Nieuwsgierig verzamelen de bewoners zich bij Jessie en Gerrit. Ik zet hem aan en dan kom ik naar jullie toegerend, want ik wil het zelf ook heel graag horen voegt hij eraan toe. Zet je hem lekker hard zegt Jessie blij. Zodra het nummer aan wordt gezet, luistert iedereen aandachtig naar de nieuwe hit. Jessie begint te glunderen en Gerrit zingt zachtjes mee. Nadat het nummer afgelopen is begint iedereen te klappen en het nummer lijkt naar wens te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *