Alexandra is erg enthousiast als ze haar fitness poster ontvangt

Alexandra is erg enthousiast als ze haar fitness poster ontvangt

De bewoners hebben zich afgelopen avond in de silo verzameld. Alexandra, Brandon en Franny hebben namelijk iets moois binnengekregen. Wij hebben de eer om onze posters te laten zien begint Alexandra. Ze kan niet wachten om haar poster te laten zien en vraagt aan Brandon of zij eerst mag. Op de poster is een foto te zien van de fitness shoot die Alexandra met Brandon en Franny heeft gehad, ook is er op elke poster een tekst geschreven. Gaaf man zegt Merel. Fitness is not a destination, it’s a way of life leest Alexandra voor. Ook staat haar naam op de plaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *