Gerrit is benieuwd hoe Merel erover denkt nu hij weer veel samen is met Franny

Gerrit is benieuwd hoe Merel erover denkt nu hij weer veel samen is met Franny

Franny en Gerrit zitten afgelopen avond bij elkaar in de tent die is opgebouwd voor de markt. Merel komt langsgelopen. Vindt Poes het wel leuk dat we veel samen zijn vraagt Gerrit vervolgens aan Franny. Ik weet het niet antwoordt Franny. En geeft aan het zelf wel leuk te vinden. Ze praten even door. Als Gerrit en Franny even met elkaar geknuffeld hebben komt Merel weer ter sprake. Ik ben wel benieuwd wat Merel erover denkt. Volgens mij is het niet zo positief. gaat Gerrit verder. Franny vraagt zich af waarom hij dat denkt. Ik weet het niet, ik heb de laatste tijd een beetje ruzie met ze antwoordt hij. Ik ga niet klakkeloos doen wat zij zeggen eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 107    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:47

    Ik zou het wel fijn vinden als Mylene vanmiddag te horen zou krijgen dat ze moest blijven om de friet te bakken want daar hadden ze geen zin in om het zelf te doen.Geef maar de blauwe balk toch hoop ik een keer op eerlijkheid.

  2. Ria at 12:44

    Iedereen is aan het werken alleen je werk en luxe paarden en als je de stream kijkt zie je het wel de twee directeuren lopen wee met de handen in de zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *