Alexandra ziet Franny en Gerrit steeds meer samen, ontstaat er een serieuze relatie?

Alexandra ziet Franny en Gerrit steeds meer samen, ontstaat er een serieuze relatie?

Alexandra en Franny zijn vandaag bezig met het schuren van de houten kistjes. Het is Alexandra opgevallen dat Gerrit steeds meer naar Franny toetrekt de afgelopen dagen. Gisteren besprak ze dit al kort met Merel. Dit doet hij omdat hij niemand meer heeft zei Merel toen. Hij is jaloers op mij en Jessie. Eerst wilde hij nooit wat van Franny hebben en nu heeft hij het zelfs ineens over buiten.

Alexandra besluit op deze nieuwe dag dit gesprek te delen met Franny. Wist jij dat Gerrit heeft gezegd dat hij jou buiten ook nog wel wil zien? vraagt ze. Franny kijkt haar verbaasd aan. Nou, dan weet ze meer dan ik antwoordt ze. Alexandra hoopt niet dat ze nu denkt dat het serieus wat gaat worden tussen de twee. Klamp je er maar niet aan vast benadrukt ze. Je weet niet hoe iemand buiten echt is. Franny denkt dat Gerrit juist leuker is buiten. Het blijft even stil tussen de twee. Ik hoop het zegt Alexandra dan. Zou een serieuze relatie tussen de twee een kans van slagen hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *