De bewoners bereiden de Hollandse avond voor, deze start al over een paar uur!

De bewoners bereiden de Hollandse avond voor, deze start al over een paar uur!

De bewoners zijn de hele middag druk bezig met de voorbereidingen voor de Hollandse avond die vanavond is. Hiske, Franny en Gerrit proberen alle dieren te vangen. Zo kunnen ze tijdens het evenement veilig in het dierenverblijf rondscharrelen. Dat klusje gaat iets moeilijker dan gedacht. Katie lijkt geen zin te hebben om mee te werken. Als een echte vader wandelt Gerrit achter haar aan. Katie, kijk nou eens uit. Kom nou eens met me mee zegt hij met een dwingende ondertoon. Katie reageert nergens op en hobbelt rustig verder.

Mylène en Brandon zijn ondertussen al twee dagen druk bezig met hun frietkraam. Sinds acht uur vandaag snijden ze aardappels en bakken ze friet voor. Ik vind het jammer dat dit het laatste evenementenweekend is zegt Mylène. Maar die friet kan ik echt niet meer zien voegt ze er lachend aan toe.

Nadat Mariska gisteren zo’n duizenden ballonnen heeft opgeblazen, houdt ze zich vandaag vooral bezig met het vullen van alle kramen. Aan Merel hebben we vandaag niets, want die is zenuwachtig zegt Mariska tegen Hiske. De nerveuze Merel staat inderdaad al de hele middag in het atelier haar set te oefenen voor vanavond. Zal haar optreden een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *