Mylène gaat creatief aan de slag met make-up voor de Hollandse avond

Mylène gaat creatief aan de slag met make-up voor de Hollandse avond

Mylène is creatief aan de slag gegaan met haar droom als visagisten. Voor de Hollandse avond die vanavond plaatsvindt mag ze Merel opmaken. Ze heeft alle make-upproducten klaargelegd zodat ze aan de slag kan. Ondertussen bespreken de dames het optreden voor vanavond van Jessie en Gerrit. Zo zijn ze erg benieuwd hoe Jessie en Gerrit het vanavond zullen doen. Volgens Merel hebben de twee mannen niet veel geoefend. Hoe zullen Jessie en Gerrit het vanavond doen met hun optreden? We komen er vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *