De Hollandse avond gaat van start, het lijkt erg gezellig te worden!

De Hollandse avond gaat van start, het lijkt erg gezellig te worden!

De bewoners zijn klaar voor een avond vol Hollandse gezelligheid tijdens het evenement “Hollandse avond”. Jessie en Gerrit hebben hun optreden al geoefend en ook Merel is hard aan de slag geweest met haar dj debuut. De rest van de bewoners staan klaar en het publiek begint binnen te druppelen. Er is aardig wat volk! Vanavond staan knallers van optredens hen te wachten en belooft het een mooi feest te worden. Zal het evenement succesvol verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:28

    Soms denk ik doe niet zo negatief maar als ik gan gesprek vn de dag lees valt het nog mee en zie ik het wel goed Ik hoop echt dat Brandon wint hard werken en eerlijk

  2. Ria at 21:56

    Morgen is ze weer niet te genieten roddelen over iedereen ik geloof niet dat wij op haar zitten te wachten om haat op de TV te krijgen.Zo dom dan weet ze geneens dat dit live op de stream te zien.

  3. Ria at 21:47

    De blauwe balk haar werkelijke karakter komt naar boven en doorgestoken kaart ze weten alles van buiten de poort geef maar die blauwe balk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *